0 0
Meksikāņu uzkoda – gvakamole

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Meksikāņu uzkoda – gvakamole

  • 20 min
  • Servē
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies

Pikanto uzkodu pasniedz ar kukurūzas čipsiem, vai kā piedevu salātiem, tako, vrapiem… Iespējas ir plašas!

4 – 6 porcijas
Pagatavošanas laiks: 20 minūtes
Sarežģītība: viegli

Nepieciešams:

  • 6 labi nogatavojušies avokado
  • 2 – 4 sasmalcinātas ķiploka daiviņas (daudzums ir atkarīgs no tā, cik daudz ķiploka vēlies)
  • 1 laims, sagriezts uz pusēm
  • 1 vidēja lieluma tomāts, sagriezts smalkos gabaliņos
  • ½ vidēja lieluma sīpols, sagriezts smalkos gabaliņos
  • Sāls
  • Sakapāts koriandrs
  • 1 sasmalcināts jalapeno pipars

Pagatavošana:

  • Avokado sagriež uz pusēm un izņem kauliņu. Ar karoti izgrebj avokado masu traukā.
  • Traukā pievieno sasmalcināto ķiploku. Laimu sagriež uz pusēm, un no vienas puses izspiež sulu pa virsu avokado un ķiplokam.
  • Samaisa sastāvdaļas līdz vēlamajai konsistencei, izmantojot lielu karoti vai kartupeļu stampu.
  • Pievieno sagrieztu tomātu un sīpolu, nedaudz sāls, koriandru, piparu un atlikušā laima sulu. Visu labi samaisa.
  • Nosedz trauku un liek ledusskapī uz 30 – 45 minūtēm.

Izņem trauku un bauda kopā ar izvēlētām piedevām. Pievieno vēl sāli, ja nepieciešams.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Iepriekšējais
Makaronu salāti itāļu gaumē
Nākošais
Ķiploku rīsi
Iepriekšējais
Makaronu salāti itāļu gaumē
Nākošais
Ķiploku rīsi

Pievieno savu komentāru