0 0
Falafels

Kopīgojiet to savā sociālajā tīklā:

Vai arī jūs varat vienkārši nokopēt un kopīgot šo URL

Falafels

  • 25
  • Sarežģītība: Zema

Recepte

Dalies

Falafels

Falafels ir austrumu virtuves ēdiens, kura pamatā ir turku zirņi. Bet falafela variācijas nekad nevar būt par daudz – jo , tik tiešām – nedaudz pamainot pievienotās garšvielas katru reizi var pagatavot savādākus falafelus.

Sastāvdaļas:

450 g turku ziŗnu, nakti izmērcēti ūdenī (ja nav konservētie)

1 sīpols, nomizots

2 ķiploka daiviņas, nomizotas

1/2 zaļā čili

sakapāti pētersīļi pēc garšas

1 ēd.k. kumīna sēklu

2 tējk. malta koriandra

1 tējk. sāls

1/2 tējk. sodas vai cepamā pulvera

saulespuķu vai kukurūzas eļļa cepšanai

Pagatavošana:

1. Virtuves kombainā liek visas falafela sastāvdaļas (izņemot sodu) un samaļ, līdz iegūst vienmērīgu konsistenci.

2. Maisījumu atdzesē ledusskapī 15 minūtes. Pēc tam izņem un pievieno sodu.

3. No sagatavotās masas ar rokām izveido bumbiņas. Dziļā pannā sakarsē eļļu un cep falafelus. Kad visi falafeli ir gatavi, nosusiniet tos uz virtuves dvieļa, lai notecinātu lieko eļļu.

4. Falafels garšo lieliski ar dažādām piedevām – jogurtu, tahini mērci vai citām piedevām pēc izvēles.

Labigarso.lv

Labigarso.lv ir neatkarīgs Latvijas recepšu autors un iedvesmotājs - Mēs paši izmēģinam receptes pirms publicējam mūsu portālā. Lieliska garša un ērta pagatavošana - Šeit Tu vienmēr atradīsi recepti savai gaumei.

Siera salāti
Iepriekšējais
Siera salāti
Pasta Carbonara
Nākošais
Pasta Carbonara
Siera salāti
Iepriekšējais
Siera salāti
Pasta Carbonara
Nākošais
Pasta Carbonara

Pievieno savu komentāru

Close